Rolcontainer

Is de kliko die u van de gemeente hebt gekregen eigenlijk veel te klein voor uw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat u te verwerken hebt? Huur dan gewoon zelf een rolcontainer voor uw bedrijfsafval, bijvoorbeeld via Bedrijfsafval.nl. Wij verhuren rolcontainers in alle soorten en maten; er is altijd een exemplaar dat ook bij u past!

Een goede rolcontainer is handig in gebruik. U rolt hem gewoon naar de gewenste plek, waardoor het ineens veel makkelijker wordt om afval op de juiste manier af te voeren. Dat is goed voor het milieu, maar het is ook een stuk prettiger voor uw bedrijfsvoering. En heeft u meerdere afvalstromen? Dan kunt u natuurlijk ook meerdere containers huren.

Rolcontainer: afmetingen en kosten

Voor u een rolcontainer bestelt, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat u precies nodig hebt. De kosten daar namelijk ook mee samen. Wij bieden verschillende soorten rolcontainers, in diverse afmetingen, voor verschillende soorten restafval. Denk aan speciale containers voor karton of papier, voor vertrouwelijk papier, glas of restafval. Ook kunt u met onze containers PMD scheiden.

Via de overzichten op onze website kunt u precies zien wat de kosten zijn voor het plaatsen van een rolcontainer met bepaalde afmetingen. De prijs is ook afhankelijk van het aantal keer dat u de container wilt laten legen. Uiteraard zijn de kosten per lediging lager als u de rolcontainer vaker laat legen. Dit kan bijvoorbeeld ook twee keer per week zijn.

Rolcontainer

Welke rolcontainer voor welk afval?

Hoe weet u nu precies welk soort afval u hebt en welke rolcontainer daarvoor geschikt is? Daarvoor kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. In ons overzicht vindt u echter ook al heel veel informatie. Als het geen papier, karton of glas is, dan is de kans groot dat u genoeg hebt aan onze rolcontainer voor restafval.

Het is financieel echter altijd aantrekkelijk om zo min mogelijk restafval te produceren. Heeft u meerdere afvalstromen? Dan kan het voordeliger zijn om het afval goed te scheiden. Een rolcontainer voor materialen als PMD en papier zijn namelijk voordeliger dan een afvalcontainer voor restafval. Hiermee ontziet u het milieu en uw portemonnee!

Kies voor het gemak van Bedrijfsafval.nl

Waarom een container huren bij Bedrijfsafval.nl? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van uw bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ledigingen zijn geen probleem.

En omdat we meerdere soorten rolcontainers verhuren, kunnen we u gemakkelijk helpen bij het scheiden van afval. Met de juiste container levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu en bespaart u ook nog eens geld op het afvoeren van uw afval. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht. Onze specialisten staan u graag te woord.

Rolcontainer

Snel een rolcontainer huren via Bedrijfsafval.nl

Wilt u vandaag nog een afvalcontainer huren voor uw bedrijfsafval? Neem dan snel contact op met Bedrijfsafval.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van rolcontainers en kunnen dit in heel Nederland regelen, al binnen 24 uur. Om het bestellen makkelijk te maken, hebben we ook een bestelformulier op onze website.

Hier kunt u op uw gemak alle containers bekijken en een keuze maken. We laten bovendien zien welke containers het meest bij ons besteld worden, zodat u een idee krijgt van de rolcontainers die door onze klanten gewaardeerd worden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 08 09 060 of info@bedrijfsafval.nl. We vertellen u graag meer.

Bestel uw container!