Rolcontainer

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

  • Veel verschillende groottes
  • Voor alle afvalstromen
  • Vanaf €9 per maand
Direct bestellen
Rolcontainers

Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Rolcontainers voor elke afvalstroom

Wij verhuren rolcontainers voor bedrijven in diverse afmetingen, geschikt voor alle soorten afval:

Rolcontainer

Neem een abonnement

Zo kies je het juiste type rolcontainer

Bedrijfsafval.nl biedt verschillende soorten rolcontainers aan. Van 120 liter tot 2500 liter. Zo is er altijd een container die aansluit bij jouw afvalstroom.

Hoe bepaal je het juiste type rolcontainer? We leggen het je uit.

Stap 1. Bepaal het type afvalstroom. Kies uit restafval, papier/karton, swill (organisch afval), PMD, glas of archiefvernietiging.

Stap 2. Bepaal hoeveel afvalzakken je wekelijks weggooit.

Stap 3. Bekijk welke grootte rolcontainer (inhoud in liters) matcht met het aantal vuilniszakken dat je wekelijks weggooit. Gebruik hiervoor ons handige schema.

Stap 4. Je weet nu welk container bij jouw bedrijf past. Bestel deze direct!

De kosten

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis, je betaalt alleen per maand voor de containers en ledigingen die je afneemt.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Hoe werkt het?

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag.

We leveren de container(s) meestal binnen 24 uur.

We leveren én plaatsen jouw rolcontainer(s) gratis op de goede plek

De chauffeur belt aan om te melden dat de bak geplaatst is. Dit is tevens de plek waar je de container aanbiedt op de dag van lediging.

We legen jouw container(s) maximaal twee keer per week. Meer afval? Neem contact op met klantenservice@bedrijfsafval.nl

We garanderen dat het afval op de juiste manier wordt afgevoerd

Jouw contract is elke maand opzegbaar

Bedrijfsafval kapster

Neem een abonnement

Meerdere afvalstromen?

Als bedrijf kan je natuurlijk verschillende soorten afval hebben. In dat geval is het slim om je afval goed te scheiden en dus voor elke afvalstroom een juiste container te huren.

Kostenbesparend

Door jouw afval goed te scheiden, hoef je de restafvalcontainer minder vaak te legen. Dit is een erg dure afvalstroom, omdat het afval wordt verbrand. Hoe beter je jouw afval dus scheidt, hoe meer kosten je bespaart!

Al onze rolcontainers hebben een sticker waarmee de afvalstroom is aangegeven. Dat maakt scheiden nóg makkelijker.

Materiaal

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij Bedrijfsafval.nl wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Rolcontainer archiefvernietiging

Waarom een rolcontainer huren bij Bedrijfsafval.nl?

Waarom een rolcontainer huren bij Bedrijfsafval.nl? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

Levering binnen 24 uur

Gratis plaatsing in heel Nederland

Garantie op juiste afvalverwerking

Contract maandelijks opzegbaar

Rolcontainer restafval

Snel een rolcontainer huren via Bedrijfsafval.nl

Wil je voordat je een container aanvraagt voor je bedrijfsafval meer informatie? Neem dan contact op.