Afvalstromen – Restafval

Restafval

Hoe goed u uw afval ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en u zult zien dat dit financieel voordelig is. Door afval zo veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over. Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en bestel de beste rolcontainer voor uw restafval. In de restafvalcontainer gooit u al het niet-recyclebare afval dat u niet verder kunt scheiden. Papier/karton, swill, en glas horen niet thuis in de restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben wij de juiste container.

Restafval

De juiste container

Bij Bedrijfsafval.nl vindt u altijd passende inzamelmiddelen voor uw restafval. U kunt een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een openbare plek staat. U kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan u, afhankelijk van uw behoefte. Ook geeft u zelf aan hoe vaak uw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij u geplaatst. U betaalt alleen voor het ledigen. Bestel snel uw container(s) voor restafval tegen het goedkoopste tarief.

Tip! Bespaar kosten en plaats naast uw restafvalcontainer ook rolcontainers voor papier/karton, PMD, glas en swill.

Zo wordt restafval verwerkt

Nadat afval op een correcte manier is ingezameld, wordt dit op de juiste manier verwerkt. De verwerking van restafval verloopt anders dan overige afvalstromen. Restafval is namelijk niet direct te recyclen. Restafval wordt verbrand in een van de diverse Afval Verbrandings Installaties (AVI’s) in Nederland. De energie die ontstaat tijdens de verbranding kunnen we weer goed gebruiken. Wilt u een afvalcontainer bestellen en heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Bestel uw container!