Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van Bedrijfsafval.nl helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Direct aanvragen
Archiefvernietiging

De juiste container

Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van Bedrijfsafval.nl. Via de klep in de deksel kan je de documenten in de container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij Bedrijfsafval.nl weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.

Wat mag er bij het archiefpapier?

Wel:

  • Kantoorpapier

NIET:

  • Vervuiling als karton, kranten, sheets, ordners, plastic mapjes en geplastificeerd papier/karton
  • Zo min mogelijk vervuiling als paperclips, nietjes e.d.
  • Verontreinigingen van het papier met andere afvalstoffen

Meer informatie

  • Bovenstaande lijst is ook beschikbaar in MijnBedrijfsafval.
  • De lijst is niet uitputtend. Neem bij twijfel altijd contact op via het contactformulier in MijnBedrijfsafval.
  • De container dient tussen 07:00 en 18:00 aangeboden te zijn voor de deur, tenzij wij een andere locatie hebben doorgegeven. Zorg ervoor dat de container aan een openbare, doorgaande weg staat die goed toegankelijk is voor de vrachtwagen.
  • Heb je meer afval dan gewoonlijk? Geef dit minimaal een dag voor de ophaaldatum aan via het contactformulier in MijnBedrijfsafval. Zonder aanmelding kan onze chauffeur het niet meenemen. Achteraf ontvang je hier automatisch een factuur van.