Afvalverwerking

Afvalverwerking

Afval speelt een belangrijke factor binnen jouw bedrijf, terwijl je hier zelf waarschijnlijk het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Wij helpen je daarom graag bij jouw afvalinzameling- en verwerking. Onze diensten zijn ontworpen om altijd te kijken naar kostenbesparende afvaloplossingen, het minimaliseren van milieubelasting en het voldoen aan regelgeving. Met ons brede scala aan diensten kunnen we jouw bedrijf helpen bij het beheren van diverse afvalstromen, van papier en karton tot plastic en PMD. Wij helpen je hier graag bij met betaalbare en duurzame oplossingen voor efficiënte afvalinzameling. 

Direct bestellen
Afvalverwerking

Wat houdt afvalverwerking in?

Het scheiden van afval is erg belangrijk voor het milieu en in de meeste gevallen zelfs verplicht. Afvalverwerking is niet het vernietigen van resten van producten, maar het is juist het doel om jouw afval zo efficiënt mogelijk te recyclen waardoor de grondstoffen in de kringloop blijven. Door jouw verschillende soorten afval apart in te zamelen raken jouw containers minder snel vol en hoeven ze minder vaak geledigd te worden. Dit kan een kostenbesparing betekenen!

PMD afvalstroom

Snel en betrouwbaar

Wat maakt Bedrijfsafval.nl anders? We bieden niet alleen een snelle en betrouwbare ophaalservice voor jouw afval, maar we streven er ook naar om oplossingen te bieden die passen bij jouw budget en milieudoelstellingen. Onze rolcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, waardoor je geld bespaart en je jouw ecologische voetafdruk verkleint. Door te kiezen voor Bedrijfsafval.nl voor jouw afvalverwerking, kun je vertrouwen op een professioneel team dat jouw behoeften begrijpt. Wij nemen het gedoe van afvalbeheer uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf. Wij zamelen verschillende afvalstromen apart in, zodat ze optimaal en op de juiste manier verwerkt kunnen worden.

Neem een abonnement

Papier

Papier is vaak de grootste afvalstroom die gescheiden ingezameld kan worden. Papier kan tot 25 keer worden hergebruikt! Het is dan ook een goede keuze om oud papier apart in te zamelen zodat dit gerecycled kan worden. Papier kan je inzamelen in een rolcontainer voor papier en karton. Het papier en karton wordt opgehaald en in de fabriek opgelost in water. Dit papierpulp wordt droog geperst en op rollen gerold. Hierdoor ontstaat er van jouw papier weer nieuw papier.

Afvalverwerking swill

Swill

Swill, misschien beter bekend als etensresten, wordt middels vergisting omgezet tot compost. Het biogas dat hierbij vrijkomt wordt omgezet als groene energiebron. Swill wordt ingezameld in een groene rolcontainer met afsluitbare en rubberen rand om nare geurtjes te voorkomen.

Afvalverwerking pmd

PMD

Plastic, metalen en drankkartons worden na de inzameling van elkaar gescheiden voor een optimale verwerking. Elke fractie gaat naar een gespecialiseerde verwerker. Het plastic wordt bijvoorbeeld vermalen tot korrels om hier vervolgens nieuwe plasticproducten van te maken.

afvalverwerking-glas

Glas

Glas is oneindig recyclebaar en dus ontzettend duurzaam. Van een kilo ingezameld glas wordt ook weer een kilo nieuw glas gemaakt. Komt er bij jouw bedrijf veel glas vrij? Dan is een glascontainer onmisbaar.

Rolcontainers voor iedere afvalstroom

Wij zamelen graag jouw afval in en zorgen hierbij altijd voor een optimale afvalverwerking. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel jouw verschillende soorten rolcontainers. Heb je vragen? Via onze digitale omgeving MijnBedrijfsafval staan wij voor je klaar!

Rolcontainer