Papier en karton

Gratis plaatsing

Scherpe tarieven

Grootste aanbod

Door heel Nederland!

Maandelijks opzegbaar

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

Direct aanvragen
Papier 240 liter

De juiste container

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op bedrijfsafval.nl. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij bedrijfsafval.nl op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.