Over ons

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer(s) die jij nodig hebt. Wij bieden bedrijven de keuze uit het grootste assortiment rolcontainers van Nederland tegen de scherpste all-in tarieven.

Bedrijfsafval.nl is in 2016 gestart met de missie om de afvalmarkt transparanter te maken. Bij ons zie je daarom direct wat je per maand betaalt, werken wij uitsluitend met all-in tarieven en is je contract maandelijks opzegbaar. Je zit bij ons nergens aan vast. Wij geloven dat onze kracht vooral zit in onze flexibele dienstverlening, die toegankelijk is voor alle midden- en kleine bedrijven in Nederland.

Familiebedrijf

Bedrijfsafval.nl maakt onderdeel uit van de Milieu Service Groep. Een holdingmaatschappij waarbinnen een breed scala aan afvalbedrijven actief zijn. Hiermee profiteert bedrijfafval.nl van de kennis, ervaring en capaciteiten van een sterke organisatie met ruim 200 medewerkers. En als klant van bedrijfsafval.nl merk je dit ook. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door ons sterke netwerk jou de scherpste tarieven bieden!

Milieu Service Groep
Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Bij bedrijfsafval.nl heb je de keuze uit zowel kunststof als metalen rolcontainers variƫrend van klein tot groot. Heb je weinig afval? Kies dan voor een kleine rolcontainer (240, 360 en 660 liter). In deze containers passen 4 tot 12 vuilniszakken en de containers passen door een normale deur en kan je dus ook naar binnen rijden. Heb je meer afval? Kies dan voor een van onze grotere containers (770, 1100, 1300, 1600, 1700 en 2500 liter), hierin passen respectievelijk maar liefst 13 tot 42 vuilniszakken.

Onze garanties

Als je voor bedrijfsafval.nl kiest, dan kies je voor zekerheid en eenvoud. Een afvalcontainer bestellen is bij ons namelijk in minder dan 5 minuten geregeld. Kies de gewenste container, ledigingsfrequentie en abonnementsduur en vul daarna alleen nog je gegevens in en plaats je bestelling. De betaling verloopt maandelijks via automatische incasso.

Daarnaast ben je bij bedrijfsafval.nl verzekerd van een goede service. Zo plaatsen wij onze containers altijd gratis en ledigen wij jouw containers altijd op de afgesproken dagen. Heb je vragen of specifieke wensen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Start een chat, stuur ons een e-mail of pak ouderwets de telefoon. Wij helpen je graag verder!

Wat zeggen onze klanten?

Jacobus van Oort
Zandvoort

Top

Hendrik
Ijzendoorn

Tot nu toe super geregeld

Tim
Rutten

Gemakkelijke aanvraag, containers werden snel geleverd

Richard
Zwanenburg

Iets betere communicatie....

C.J.
Tilburg

tot nu toe prima

Ingrid
Cothen

Snel en prima

Bert Flink
Hilversum

Zeer netjes geregeld

Vincent Aartman
Nieuwveen

Top

Car Center Reeshof
Tilburg

Prima

Lili Chen
borne

Fijn.

Carina
Oirschot

Zoals afgesproken geleverd

In 3 stappen geregeld

Dit duurt niet langer dan 5 minuten!
1
Kies je container en ledigingsfrequentie
2
Kies je ingangsdatum
3 Vrachtwagen
Vul je gegevens in en je hebt geen omkijken meer naar afval!