Over ons

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer(s) die jij nodig hebt. Wij bieden bedrijven de keuze uit het grootste assortiment rolcontainers van Nederland tegen de scherpste all-in tarieven.

Bedrijfsafval.nl is in 2016 gestart met de missie om de afvalmarkt transparanter te maken. Bij ons zie je daarom direct wat je per maand betaalt, werken wij uitsluitend met all-in tarieven en is je contract maandelijks opzegbaar. Je zit bij ons nergens aan vast. Wij geloven dat onze kracht vooral zit in onze flexibele dienstverlening, die toegankelijk is voor alle midden- en kleine bedrijven in Nederland.

Familiebedrijf

Bedrijfsafval.nl maakt onderdeel uit van de Milieu Service Groep. Een holdingmaatschappij van de broers Jeffrey en Ronald Voorsluijs, waarbinnen een breed scala aan afvalbedrijven actief zijn. Hiermee profiteert bedrijfafval.nl van de kennis, ervaring en capaciteiten van een sterke organisatie met ruim 200 medewerkers. En als klant van bedrijfsafval.nl merk je dit ook. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door ons sterke netwerk jou de scherpste tarieven bieden!

Familiebedrijf Ronald en Jeffrey
Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Bij bedrijfsafval.nl heb je de keuze uit zowel kunststof als metalen rolcontainers variërend van klein tot groot. Heb je weinig afval? Kies dan voor een kleine rolcontainer (240, 360 en 660 liter). In deze containers passen 4 tot 12 vuilniszakken en de containers passen door een normale deur en kan je dus ook naar binnen rijden. Heb je meer afval? Kies dan voor een van onze grotere containers (770, 1100, 1300, 1600, 1700 en 2500 liter), hierin passen respectievelijk maar liefst 13 tot 42 vuilniszakken.

Onze garanties

Als je voor bedrijfsafval.nl kiest, dan kies je voor zekerheid en eenvoud. Een afvalcontainer bestellen is bij ons namelijk in minder dan 5 minuten geregeld. Kies de gewenste container, ledigingsfrequentie en abonnementsduur en vul daarna alleen nog je gegevens in en plaats je bestelling. De betaling verloopt maandelijks via automatische incasso.

Daarnaast ben je bij bedrijfsafval.nl verzekerd van een goede service. Zo plaatsen wij onze containers altijd gratis en ledigen wij jouw containers altijd op de afgesproken dagen. Heb je vragen of specifieke wensen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Start een chat, stuur ons een e-mail of pak ouderwets de telefoon. Wij helpen je graag verder!

Wat zeggen onze klanten?

G.G Bleuming Bleuming
Buinen

zeer vriendelijk en goed geholpen

vriendeijke dame aan de telefoon, heeft ons goed en duidelijk geholpen, tevreden klant.

De Bloemerij
Havelte

Makkelijk de opdracht kunnen plaatsen

Het plaatsen van de containers en de eerste lediging moet nog plaatsvinden, de lediging kalender inmiddels ontvangen dus dat gaat vast goedkomen

Egbert Verweijen
Groessen

prima geregeld

container mooi op tijd geleverd volgens afspraak.

Remco
Rijswijk

Alles volgens afspraak

Alles snel geregeld en volgens afspraak

Marco Brouwers
Grevenbicht

Snelle levering container en een mooie prijs

Ik heb alleen nog geen lediging schema gekregen alvast bedank

Leo
Griendtsveen

Vlot en vriendelijk

Gemakkelijke benadering. Wordt gedacht in mogelijkheden en niet in belemmeringen.

J
Middelaar

Super snelle service!

Binnen no-time een container op de stoep staan. Zeer tevreden.

Harm
Tweede Exloermond

Snelle service

Heb nog geen bericht gehad wanneer de leging is.

Marcel Van bakel
Aalsmeer

Zeer positief

Het bestellen en geleverd krijgen was zeer genakkelijk en snel

michael
boekel

gaat tot nu toe allemaal naar wens.

ik heb me aangemeld voor een container en er kwam gelijk een passende oplossing.

Kenawy
Amsterdam

goed

Ik ben pas een nieuwe klant hoop ik dat

Peter
Waddinxveen

Snel en soepel geregeld

Super snelle accurate afhandeling

Jouke Best
Bitgummole

Snel

Ik mis terug koppeling via de email. Ik werd na mijn aanvraag snel gebeld en alles werd direct geregeld en afspraken gemaakt. Graag heb ik...

In 3 stappen geregeld

Dit duurt niet langer dan 5 minuten!
1
Kies je container en ledigingsfrequentie
2
Kies je ingangsdatum
3 Vrachtwagen
Vul je gegevens in en je hebt geen omkijken meer naar afval!