Over ons

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer(s) die jij nodig hebt. Wij bieden bedrijven de keuze uit het grootste assortiment rolcontainers van Nederland tegen de scherpste all-in tarieven.

Bedrijfsafval.nl is in 2016 gestart met de missie om de afvalmarkt transparanter te maken. Bij ons zie je daarom direct wat je per maand betaalt, werken wij uitsluitend met all-in tarieven en is je contract maandelijks opzegbaar. Je zit bij ons nergens aan vast. Wij geloven dat onze kracht vooral zit in onze flexibele dienstverlening, die toegankelijk is voor alle midden- en kleine bedrijven in Nederland.

Familiebedrijf

Bedrijfsafval.nl maakt onderdeel uit van de Milieu Service Groep. Een holdingmaatschappij van de broers Jeffrey en Ronald Voorsluijs, waarbinnen een breed scala aan afvalbedrijven actief zijn. Hiermee profiteert bedrijfafval.nl van de kennis, ervaring en capaciteiten van een sterke organisatie met ruim 200 medewerkers. En als klant van bedrijfsafval.nl merk je dit ook. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door ons sterke netwerk jou de scherpste tarieven bieden!

Familiebedrijf Ronald en Jeffrey
Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Bij bedrijfsafval.nl heb je de keuze uit zowel kunststof als metalen rolcontainers variƫrend van klein tot groot. Heb je weinig afval? Kies dan voor een kleine rolcontainer (240, 360 en 660 liter). In deze containers passen 4 tot 12 vuilniszakken en de containers passen door een normale deur en kan je dus ook naar binnen rijden. Heb je meer afval? Kies dan voor een van onze grotere containers (770, 1100, 1300, 1600, 1700 en 2500 liter), hierin passen respectievelijk maar liefst 13 tot 42 vuilniszakken.

Onze garanties

Als je voor bedrijfsafval.nl kiest, dan kies je voor zekerheid en eenvoud. Een afvalcontainer bestellen is bij ons namelijk in minder dan 5 minuten geregeld. Kies de gewenste container, ledigingsfrequentie en abonnementsduur en vul daarna alleen nog je gegevens in en plaats je bestelling. De betaling verloopt maandelijks via automatische incasso.

Daarnaast ben je bij bedrijfsafval.nl verzekerd van een goede service. Zo plaatsen wij onze containers altijd gratis en ledigen wij jouw containers altijd op de afgesproken dagen. Heb je vragen of specifieke wensen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Start een chat, stuur ons een e-mail of pak ouderwets de telefoon. Wij helpen je graag verder!

Wat zeggen onze klanten?

Ronald

Klazienaveen

tot nu toe prima levering container

maar mis nog een kalender wanneer de container en op welke dag hij voor de eerste keer wordt opgehaald

Paula

Utrecht

duidelijke website en duidelijke informatie

De website en de informatie zijn duidelijk. Telefonisch contact was ook naar tevredenheid. Na bestellen ontvingen wij direct een bevestiging met leverdata.

Arend Hagedoorn

Renswoude

Prima

Eenvoudige en goede communicatie. Container op de afgesproken tijd geleverd.

Nico

Moerdijk

Goed geholpen en super snelle levering

Bestellen via de site ging prima. Daarna werd er netjes contact opgenomen voor de levering. De volgende dag netjes gebeld door de chauffeur die de...

jack moras

Tuitjenhorn

snelle service en heldere prijzen en afspraken

bak werdt snel geleverd en de bestelling was snel gedaan. verbeterpunt is over de comminicatie wanneer de bak gebracht wordt en niet alleen een factuur...

Leon

Someren

No nonse, correcte communicatie

Snelle levering. Heldere communicatie.

Judina

Rotterdam

Vervelend dat de container op het verkeerde adres is bezorgd

De container is op het verkeerde adres bezorgd het moet naar de Graaf Jan van Nassaustraat 13a niet naar het factuur adres de Juliana van...

Evelien

Schoondijke

Goed

Makkelijk aan te vragen, en snel geleverd

Alwin

Kampen

Goed verlopen binnen een korte tijd

Het verliep heel mooi binnen een korte tijd reactie over de container.

john looijkens

OudHeusden

Super

Snelle levering en prettige samenwerking.

Ruud

ZOETERMEER

Vlotte en nette afhandeling

Vlotte en nette afhandeling

Steve en Gieta Jankie-frank

Te Noordwijk ZH

Gieta en steve Jankie-frank

Website 5505590330 Onderwerp 3320636888 Bedrijfscconuntgevens steve Frank Jankie. Ik ben doof vriend Steve hoor oke Help bezorgen vuil maken wanneer? Adres Oswald Wenekebaehstraat 2 2202HL...

Sellu

Diemen

Prima, container snel. Geleverd

Communicatie na aa navragen container is zeer vriendelijk, dezelfde dag een ophaalkalender in de mail. Ben zeer tevreden.

In 3 stappen geregeld

Dit duurt niet langer dan 5 minuten!
1
Kies je container en ledigingsfrequentie
2
Kies je ingangsdatum
3 Vrachtwagen
Vul je gegevens in en je hebt geen omkijken meer naar afval!