MKB Afval

Gratis plaatsing
Scherpe tarieven
Maandelijks opzegbaar
Grootste aanbod
Door heel Nederland!

Zoek je rolcontainers ten behoeve van je MKB afval? Dan is de kans groot dat wij je van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een zeer compleet assortiment rolcontainers voor de volgende afvalstromen: restafval, papier en karton, PMD, glas, archiefvernietiging en swill. We zullen de afvalsoorten één voor één bespreken en uitleggen met welk doel je ze apart in zou kunnen zamelen.

Huur direct een container
MKB afval

Restafval

Wat voor onderneming je ook hebt, je produceert altijd restafval. Het is daarom handig om in ieder geval voor deze afvalstroom een aparte container te gebruiken. In ons assortiment vind je rolcontainers met verschillende inhoudsmaten. Je kunt dus altijd een rolcontainer kiezen die past bij de hoeveelheid restafval die jouw bedrijf produceert.

MKB Afval

Neem een abonnement

Papier/karton

Veel bedrijven hebben regelmatig papier -of kartonafval. Omdat papier gerecycled kan worden is het altijd zinvol om hier een aparte container voor te gebruiken. Door het papier apart in te zamelen kan het papier opnieuw gebruikt worden en lever je een bijdrage aan een beter milieu. En het mooie is dat het ook nog eens scheelt in je afvalkosten. In ons assortiment vind je papiercontainers in diverse formaten. Er is daarom altijd een passende inhoudsmaat voor jouw papierafval.

PMD

Een andere veel voorkomende afvalstroom is PMD. Zeker wanneer een bedrijf veel overtollig PMD heeft, is een aparte PMD container aan te bevelen. Zo kan het PMD gerecycled worden en belast je het milieu zo min mogelijk. En ook hier geldt dat PMD scheiden flink wat scheelt in je afvalkosten.

Archiefvernietiging

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van Bedrijfsafval.nl U krijgt dan een gesloten rolcontainer. Deze container heeft een gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de papieren eenmaal in de container zitten krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd langs om de container te legen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

MKB afval vertrouwelijk papier

Swill

Horecagelegenheden produceren meestal veel swill. Bij swill moet je denken aan biologisch afbreekbaar afval. Dit kan in principe van alles zijn. Van etensresten tot en met keukenafval.  Het gaat in ieder geval altijd om bederfelijke waren. Men gebruikt hiervoor graag een aparte bak om stankoverlast en ongedierte te voorkomen. Een swillcontainer dient dus vooral om de hygiëne op de werkvloer te bevorderen.

Containers voor MKB afval bestellen?