Rolcontainer huren

Heeft u veel bedrijfsafval en vraagt u zich wel eens af waar dat allemaal naar toe moet? De makkelijkste oplossing is gewoon een rolcontainer huren. Die stopt u vol en de container wordt vervolgens gewoon weer opgehaald en geleegd. Als u dat zo afspreekt, wordt er bij het ophalen een nieuwe geplaatst, zodat u geen seconde zonder zit.

Een rolcontainer huren doet u bijvoorbeeld via Bedrijfsafval.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de afvoer van bedrijfsafval en leveren hiervoor verschillende soorten rolcontainers. We hebben compacte exemplaren, maar ook hele grote containers. Zo is er altijd wel een afvalcontainer die precies aansluit op uw behoefte. Bij ons kunt u die zonder problemen huren.

Bedrijfsafvalcontainer: prijzen

Natuurlijk maakt het voor bedrijven niet alleen uit wat voor rolcontainers er beschikbaar zijn, maar ook wat de prijzen daarvan zijn. Als u een bedrijfsafvalcontainer wilt laten plaatsen, dan doet u dat het liefst natuurlijk tegen de scherpste prijzen. Daarom zijn we daar bij Bedrijfsafval.nl heel transparant over. We vinden het belangrijk dat dit helder is.

Bij ons kunt u precies zien wat de prijzen zijn voor het laten plaatsen van een bedrijfsafvalcontainer. In een handig overzicht ziet u voor elk soort bedrijfsafval en elk formaat container wat de prijzen zijn. U kunt zo gemakkelijk prijzen met elkaar vergelijken en kijken welke optie het beste bij u past. Bestellen kan meteen via het online formulier.

Rolcontainer huren

Rolcontainer huren: ook particulier?

Wilt u geen afval container huren, maar bent u als particulier op zoek naar een rolcontainer? Helaas kunnen we u dan niet van dienst zijn. Bedrijfsafval.nl is gespecialiseerd in containers voor bedrijfsafval. Wij verhuren onze containers helaas niet aan u als particulier, maar bedienen alleen de zakelijke markt.

Als u bij ons een account wilt aanmaken, dan moet het dus echt gaan om een zakelijk adres en de afvoer van bedrijfsafval. Door ons alleen op de zakelijke markt te richten, zorgen we ervoor dat we zakelijke klanten een zo optimaal mogelijke dienstverlening kunnen bieden, helemaal gericht op hun bedrijfsinrichting en behoeften. Dat is onze uitdaging!

Ook voor vertrouwelijk materiaal

Een van de diensten die we, gekoppeld aan een rolcontainer, leveren, is de vernietiging van vertrouwelijke documenten. We begrijpen dat u niet wilt dat uw materiaal in verkeerde handen terecht komt. Daarom kunt u bij ons een rolcontainer huren voor vertrouwelijke documenten. Wij zorgen er dan voor dat de inhoud van deze afgesloten rolcontainer vernietigd wordt.

We nemen de container niet ergens mee naar toe, maar vernietigen de inhoud in onze speciale bus. Na vernietiging wordt de inkt uit het papier gehaald en wordt het papier vermengd met water, tot het pulp wordt. Op die manier kan het gerecycled worden en weer opnieuw ingezet worden. Dit is natuurlijk erg goed voor het milieu.

Rolcontainer huren bij Bedrijfsafval.nl

Bent u inmiddels over de streep en wilt u graag uw rolcontainer huren bij Bedrijfsafval.nl? Dat kan! U vindt de prijzen hiervoor op de website en kunt uw bestelling gemakkelijk online aan ons doorgeven. U betaalt per maand een vast bedrag, dat via automatisch incasso geïncasseerd wordt. Uiteraard kunt u uw contract op elk gewenst moment opzeggen.

U zit bij ons nergens aan vast; wij geloven dat onze kracht vooral zit in onze flexibele dienstverlening. Als u structureel een rolcontainer wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen echter ook bij tijdelijke projecten. U betaalt alleen voor de periode dat u de rolcontainer ook echt nodig hebt. Meer weten? Bel 088 – 08 09 060 of mail info@bedrijfsafval.nl.

Bestel uw container!