FAQ

Hieronder vindt u antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt het best zo veel mogelijk afval scheiden. Met containers van Bedrijfsafval.nl kunt u papier/karton, glas, vertrouwelijk papier swill en PMD scheiden. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kunt u bij Bedrijfsafval.nl terecht.

U kiest uit een groot aanbod rolcontainers voor uw rest-, papier/karton-, PMD-, glas-, vertrouwelijk papier- en swillafval. Met diverse inhoudsmaten en afwerking kiest u altijd de rolcontainer die bij uw gebruik past.

Een container huren gaat bij ons heel simpel. Kies hier uw container(s), voer uw berdrijfsnaam of KVK-nummer in en geef uw verdere gegevens door. Vervolgens kunt u uw overeenkomst controleren en deze digitaal ondertekenen. Na een bevestiging gaan wij voor u aan het werk.

Nee, voor onze containerverhuur heeft u geen account nodig. Een digitaal ondertekende serviceovereenkomst is voldoende.

Wij leveren uw containers in heel Nederland binnen 24 uur.

Helaas niet, alleen als u geregistreerd staat als bedrijf kunt u bij ons een afvalcontainer bestellen.

Tussen ’s ochtends 07:00 uur en ’s middags 18:00 worden onze routes gereden. Tussen dit tijdsraam dient uw afvalcontainer aangeboden te worden.

Ja dit is mogelijk. Neem contact op met het telefoonnummer 088 – 08 09 060 of stuur een mail naar info@bedrijfsafval.nl.

U kunt contact opnemen met het telefoonnummer 088 – 08 09 060 of stuur een mail naar info@bedrijfsafval.nl. Wij nemen dan op zo snel mogelijk contact met u op om het mankement te verhelpen.

Betaling verloopt via een automatische incasso. Tijdens het bestelproces machtigt u Bedrijfsafval.nl om iedere maand, voor de start (of verlenging) van de dienstverlening, het bedrag van het door u opgegeven rekeningnummer te incasseren. Iedere maand ontvangt u per e-mail een factuur.

De facturen worden altijd verzonden op de factuurdatum. Indien u de e-mail niet kunt vinden (kijk ook in uw spam-box) kunt u een e-mail sturen naar info@bedrijfsafval.nl met het verzoek om een kopiefactuur te sturen.

Klik op onderstaande link om de algemene voorwaarden in te zien.
Algemene voorwaarden

Neem contact op voor advies 088-0809060