Containerverhuur

Gratis plaatsing
Scherpe tarieven
Grootste aanbod
Door heel Nederland!
Maandelijks opzegbaar

Containerverhuur voor verschillende afvalstromen

Zoek je een bedrijf voor containerverhuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod rolcontainers in alle soorten en maten. Maar hoe kies je nou de juiste container voor jouw organisatie? Om het antwoord op deze vraag te vinden moet je eerst eens stilstaan bij de volgende zaken in relatie tot containerverhuur.

  • Welke afvalstromen produceert mijn organisatie?
  • Hoe omvangrijk zijn de afvalstromen van mijn onderneming?
Containerverhuur
Containerverhuur

Welke afvalstromen produceert mijn organisatie?

Elke organisatie produceert unieke afvalstromen. Zo gooien kantoren bijvoorbeeld veel papier en karton weg, terwijl een restaurant juist veel keukenafval produceert. Voor deze en nog veel meer afvalstromen hebben wij een passende rolcontainer in ons assortiment. Nu vraag je je wellicht af waarom je deze soorten afval apart in zou moeten zamelen. Bij bepaalde afvalsoorten ligt het voor de hand. Papier kan natuurlijk gerecycled worden, net als glas, PMD, vertrouwelijke documenten en swill. Dit is een goede redenen om ook deze afvalsoorten apart in te zamelen. We zullen deze afvalsoorten hieronder bespreken zodat je zelf kan bepalen of het voor jouw bedrijf zin heeft om bij ons bedrijf voor containerverhuur een aparte rolcontainer te huren.

Neem een abonnement

Archiefvernietiging

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een container voor het oud papier. Dit betekent overigens niet dat al het papier hierin gegooid kan worden. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Hiervoor gebruikt men vaak een versnippermachine. Zo’n machine is echter alleen zinvol bij kleine hoeveelheden van uw archief.

Als een bedrijf veel van zulke documenten weg wil gooien kan men deze documenten beter apart inzamelen. Wij hebben speciaal hiervoor een gesloten rolcontainer in ons assortiment. Onze containers hebben een gleuf waar je het papier door kan schuiven. Zo zorg je voor veilige archiefvernietiging. Eens in de zoveel tijd komt onze chauffeur met een speciale vrachtwagen bij je langs om het archief te vernietigen. Zelfs hij zal het papier niet meer onder ogen krijgen. De vrachtwagen tilt de container in gesloten toestand op en leegt hem in het laadruim. Daar wordt het papier onmiddellijk vernietigd. Een veiligere methode bestaat niet.

PMD containerverhuur

Bedrijven die veel PMD-afval produceren maken vaak gebruik van een aparte PMD container. Niet omdat PMD gevaarlijk afval is. Zij doen uit milieuoverwegingen en omdat het vanuit kostenoogpunt voordeliger is om een aparte container te gebruiken.

Dit komt omdat PMD veel ruimte inneemt waardoor de container voor het restafval snel vol zit en vaak geleegd moet worden. Met onze containerverhuur hoeft er minder vaak geleegd te worden en dit zien we terug in de afvalkosten.

Swill

Bepaald afval kan de hygiëne op de werkvloer negatief beïnvloeden. Een goed voorbeeld hiervan is swill. Swill is biologisch afbreekbaar afval zoals etensresten, vleesresten en keukenafval. Dit afval zien we vooral bij kantines, restaurants, hotels en cafetaria. Swill is echter bederfelijk en trekt binnen de kortste keren ongedierte aan. En dan hebben we het nog niet eens over de stankoverlast. Om de werkomgeving schoon en hygiënisch te houden is het van groot belang om het swill in een aparte rolcontainer te verzamelen. In ons assortiment voor containerverhuur hebben wij exemplaren in verschillende soorten en maten.

Containerverhuur

Snel een rolcontainer huren via bedrijfsafval.nl

Wilt je vandaag nog een afvalcontainer huren voor je bedrijfsafval? En indien gewenst ook nog de volgende dag geplaatst? Neem dan snel contact op met bedrijfsafval.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van rolcontainers en wij verhuren in heel Nederland.

Wilt u een container huren? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 08 09 060 of info@bedrijfsafval.nl. We vertellen je graag meer.