Containerverhuur

Containerverhuur voor verschillende afvalstromen

Zoekt u een bedrijf voor containerverhuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod containerverhuur met afvalbakken in alle soorten en maten. Maar hoe kiest u nu de juiste container voor uw organisatie? Om het antwoord op deze vraag te vinden moet u eerst eens stilstaan bij de volgende zaken in relatie tot containerverhuur.

Welke afvalstromen produceert mijn organisatie?

Hoe omvangrijk zijn de afvalstromen van mijn onderneming?

Welke afvalstromen produceert mijn organisatie?

Elke organisatie produceert unieke afvalstromen. Zo gooien kantoren bijvoorbeeld veel papier en karton weg, terwijl een restaurant juist veel keukenafval produceert. Voor deze en nog veel meer afvalstromen hebben wij een passende rolcontainer in ons assortiment. Nu vraagt u zich wellicht af waarom u deze afvalsoorten apart in zou moeten zamelen. Bij bepaalde afvalsoorten ligt het voor de hand. Papier kan natuurlijk gerecycled worden, net als glas en PMD, vertrouwelijke documenten, swill en PMD. Dit is een goede redenen om ook deze afvalsoorten apart in te zamelen. We zullen deze afvalsoorten hieronder bespreken zodat u zelf kunt bepalen of het voor uw bedrijf zin heeft om bij ons bedrijf voor containerverhuur een aparte container te huren.

 

Vertrouwelijke gegevens

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een container voor het oud papier. Dit betekent overigens niet dat al het papier hierin gegooid kan worden. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Hiervoor gebruikt men vaak een versnippermachine. Zo’n machine is echter alleen zinvol bij kleine hoeveelheden vertrouwelijke documenten.

 

Als een bedrijf veel van zulke documenten weg wil gooien kan men deze documenten beter apart inzamelen. Wij hebben speciaal hiervoor een gesloten rolcontainer in ons assortiment. Deze container heeft een gleuf waar u het papier door kan schuiven. Zo zijn uw vertrouwelijke documenten veilig. Eens in de zoveel tijd komt onze chauffeur met een speciale vrachtwagen bij u langs om het papier te vernietigen. Zelfs hij zal het papier niet meer onder ogen krijgen. De vrachtwagen tilt de container in gesloten toestand op en leegt hem in het laadruim. Daar wordt het papier onmiddellijk vernietigd. Een veiligere methode bestaat niet.

Swill containerverhuur

Bepaald afval kan de hygiëne op de werkvloer negatief beïnvloeden. Een goed voorbeeld hiervan is swill. Swill is biologisch afbreekbaar afval zoals etensresten, vleesresten en keukenafval. Dit afval zien we vooral bij kantines, restaurants, hotels en cafetaria. Swill is echter bederfelijk en trekt binnen de kortste keren ongedierte aan. En dan hebben we het nog niet eens over de stankoverlast. Om de werkomgeving schoon en hygiënisch te houden is het van groot belang om het swill in een aparte rolcontainer te verzamelen. In ons assortiment voor containerverhuur hebben wij exemplaren in verschillende soorten en maten.

 

PMD containerverhuur

Bedrijven die veel PMD-afval produceren maken vaak gebruik van een aparte PMD-container. Niet omdat PMD gevaarlijk afval is. Zij doen uit milieuoverwegingen en omdat het vanuit kostenoogpunt voordeliger is om een aparte container te gebruiken. Dit komt omdat PMD veel ruimte inneemt waardoor de container voor het restafval snel vol zit en vaak geleegd moet worden. Met een aparte container van ons bedrijf voor containerverhuur hoeft er minder vaak geleegd te worden en dit zien we terug in de afvalkosten.

Containerverhuur

Hoe omvangrijk zijn de afvalstromen van mijn onderneming?

In de inleiding noemden we al de omvang van uw afvalstromen. U kunt bij ons bedrijf voor containerverhuur daarom uit verschillende inhoudsmaten kiezen. Er zit dus altijd wel een geschikt exemplaar tussen.

 

Meer informatie over containerverhuur

Wilt u meer weten over containerverhuur of een passend advies ontvangen? Wij helpen u graag verder. Indien gewenst kunnen wij u ook direct geheel online uw containerverhuur regelen. U kunt ons bellen op 088 – 08 09 060. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bestel uw container!