Afvalcontainer huren

Stapelt uw bedrijfsafval zich ook harder op dan dat u het via de kliko bij de gemeente aan kunt bieden? Dan is het veel makkelijker om gewoon een afvalcontainer te huren. Door een afvalcontainer te huren heeft u veel meer ruimte voor uw bedrijfsafval en profiteert u daarbij nog van veel andere voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje.

Een afvalcontainer huren gebeurt altijd tegen vaste, scherpe tarieven. Tenminste, als u kiest voor een partner als Bedrijfsafval.nl. Daarnaast zijn onze contracten gemakkelijk per maand opzegbaar. We bieden veel verschillende rolcontainers en de containers worden altijd gratis bij u geplaatst. We plaatsen de containers uiteraard door heel Nederland!

Container huren

Een container huren via Bedrijfsafval.nl is heel gemakkelijk. Dit kan direct via onze website. Hoeveel zo’n afvalcontainer kost, hangt af van hoe groot de container is en hoe vaak u deze geleegd wilt hebben. Daarnaast maakt het nog verschil of u kiest voor een voordelige container van kunststof of een exemplaar van metaal.

We bieden containers in veel verschillende afmetingen aan. Als u een kleine container wilt huren, dan kan dit al vanaf een inhoud van 240 liter. U krijgt in dat geval een kunststof container. De formaten lopen vervolgens op tot maar liefst 5000 liter voor de grootste metalen container. U kunt de containers zelfs tot twee keer per week laten legen!

Afvalcontainer huren

Let op bij een goedkope container huren!

Als u een goedkope afvalcontainer wilt huren, let dan goed op de prijzen. Op internet worden veel prijzen vermeld, die niet altijd helemaal juist zijn. Daar komt u dan pas achter tijdens het bestelproces of het afrekenen. Bij ons ziet u precies wat u betaalt voor welke afvalcontainer. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Een goedkope container huren is voor bijvoorbeeld papier gemakkelijker dan voor restafval. Omdat de kosten van het afvoeren van restafval hoger liggen, is een container daarvoor huren ook duurder. Ook dit kunt u bij ons eenvoudig terugvinden in het overzicht. Bekijk welk afval u hebt en kies de bijbehorende container. Wij doen de rest!

Voordelige afvalcontainer huren

Als er één ding is waar u bij Bedrijfsafval.nl op kunt rekenen dan is het wel dat u bij ons een voordelige afvalcontainer kunt huren, zonder addertjes onder het gras of verborgen kleine lettertjes. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent, zowel qua prijs als qua ophaling en plaatsing. Wij nemen u hierin alle zorg uit handen.

En is uw afvalcontainer toch eerder vol dan u gedacht had? Dan is het altijd mogelijk om een extra lediging aan te vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met 088- 08 09 060 of een mail sturen naar info@bedrijfsafval.nl. Nieuwe afvalcontainer laten plaatsen? Dat kunnen wij binnen 24 uur in heel Nederland doen!

Afvalcontainer huren doet u via Bedrijfsafval.nl

Zoekt u een goede en betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval? Dan hoeft u maar één adres te onthouden: Bedrijfsafval.nl. Hier kunt u een afvalcontainer regelen tegen een aantrekkelijk scherp tarief én goede afspraken maken over de lediging. We kunnen uw afvalcontainer twee keer per week legen, maar ook twee keer per maand; net wat u het beste uitkomt.

Wij leveren onze afvalcontainers speciaal voor de zakelijke markt, omdat we precies weten waar bedrijven in het verwerken van hun afvalstromen tegenaan lopen. Met ons hebt u dus een partner die niet alleen oog heeft voor u, maar ook voor uw afval. Meer weten of direct een container bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!

Bestel uw container!