Rolcontainer huren Utrecht

Gratis plaatsing
Scherpe tarieven
Grootste aanbod
Door heel Nederland!
Maandelijks opzegbaar

Rolcontainer huren in Utrecht

Wil je een rolcontainer in Utrecht huren om je bedrijfsafval af te voeren? Dan ben je bij bedrijfsafval.nl aan het juiste adres. Voor allerlei ondernemingen in het MKB bieden wij een passende en betaalbare oplossing voor de afvalinzameling. Of je nu een winkel of horecagelegenheid hebt, als vakman je inkomen verdient of werkzaam bent in de evenementenbranche. Je kunt rolcontainers huren voor glas, PMD, papier/karton, vertrouwelijke documenten, swill of restafval. Maar ook voor het legen van een vetput draaien wij onze hand niet om. Huur je rolcontainer binnen 5 minuten en wij plaatsen hem gratis binnen 24 uur in heel Utrecht.

Direct bestellen
Rolcontainer huren Utrecht

Zo huur je een rolcontainer in Utrecht

In de overzichtelijke bestelmodule hoef je maar 3 keuzes te maken. Kies de gewenste afvalstroom, de inhoudsmaat van jouw ideale rolcontainer en de ledigingsfrequentie. Je ziet direct wat het kost en kunt gemakkelijk containers toevoegen of je keuze wijzigen. Net zolang tot het aansluit bij jouw wensen. In de tweede stap laat jij je gegevens achter en machtig je ons voor een automatische incasso. Bevestig je bestelling en je hebt er verder geen omkijken meer naar! We bellen je nog even om te bespreken wat jouw gewenste ledigingsdagen zijn. En ook niet onbelangrijk, wanneer we de container(s) komen plaatsen in Utrecht. Het huren van een rolcontainer was nog nooit zo eenvoudig.

Restafval

Neem een abonnement

Afval scheiden met rolcontainers

Bij bedrijfsafval.nl kun je verschillende maten en soorten rolcontainers huren. Heb je veel of weinig ruimte in Utrecht? Bij veel ruimte kies je voor een grotere container met een lage ledigingsfrequentie. En heb je weinig ruimte, dan kan precies het tegenovergestelde handig zijn. Huur je naast restafval nog één of meer extra containers? Bijvoorbeeld voor papier/karton of PMD? Dan ben je goed bezig! Zuiver gescheiden afvalstromen zijn namelijk goed recyclebaar. Recycling is goed voor het milieu, want we besparen hiermee grondstoffen en energie. Ook kun je besparen op afvalkosten omdat je hoeveelheid restafval afneemt. Dit is een dure afvalstroom vanwege zijn zware milieubelasting. De overheid wil de verbranding van restafval ontmoedigen. Daarom wordt deze afvalstroom de komende jaren alleen maar duurder. Om het afval scheiden in Utrecht aan te moedigen, hebben alle afvalstromen een eigen kleur rolcontainer. Dat maakt het helder voor iedereen.

Flexibel ondernemen met bedrijfsafval.nl

Als ondernemer probeer je risico’s zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Ondernemen is immers al spannend genoeg. Dat snappen wij maar al te goed en daarom zit je bij bedrijfsafval.nl nooit ergens aan vast. Met een maandelijks opzegbaar contract behoud jij je vrijheid. Huur je voor een langere tijd rolcontainers in Utrecht? Dan loopt de korting op. Wil je tussentijds een wijziging doorvoeren of een extra lediging inplannen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via 088 - 08 09 060 of via info@bedrijfsafval.nl. Komen er in de toekomst specifieke afvalstromen bij? Of wordt jouw bedrijf groter en zoek je naar een totaaloplossing voor een echt duurzame afvalinzameling? Kijk dan eens op de website van ons zusterbedrijf Milieu Service Nederland. Tot die tijd zijn wij je graag van dienst.

Restafvalcontainer