Rolcontainer huren Rotterdam

Gratis plaatsing
Scherpe tarieven
Maandelijks opzegbaar
Grootste aanbod
Door heel Nederland!

Rolcontainer huren in Rotterdam

Een rolcontainer huren in Rotterdam is de ideale oplossing voor ondernemingen in het MKB. De hoeveelheid vrijkomende afval kun je namelijk nauwkeurig afstemmen op de containermaat. Daarbij zijn rolcontainers eenvoudig in gebruik doordat je ze overal naartoe kunt rollen en alleen maar een deksel hoeft op te tillen om het afval weg te gooien. Bij bedrijfsafval.nl kun je ook nog eens kiezen uit een ruim assortiment rolcontainers. Van duurzame metalen containers tot diverse kleuren kunststof containers. Handig als je verschillende afvalstromen gescheiden inzamelt. Maar het belangrijkste is dat je het allemaal zelf snel online kunt regelen voor een scherp tarief. Met gemak de juiste afvalbak!

Direct bestellen
Rolcontainer huren Rotterdam

Hoe huur ik een rolcontainer in Rotterdam?

Via onze overzichtelijke bestelmodule huur je gemakkelijk een rolcontainer in Rotterdam. Dit duurt niet langer dan 5 minuten, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse werkzaamheden. Kies eerst je afvalstroom, containermaat en ledigingsfrequentie. Daarna vul je jouw naam en adresgegevens in, een ingangsdatum en geef je een machtiging af voor een automatische incasso. Nadat je de bestelling hebt bevestigd, gaan wij voor jou aan de slag. We nemen telefonisch contact met je op om te overleggen wanneer we de containers komen plaatsen en wat jouw gewenste ledigingsdagen zijn. Als alles duidelijk is start onze dienstverlening.

Restafval

Neem een abonnement

Gescheiden inzamelen. Nuttig of noodzakelijk?

Een rolcontainer huren voor verschillende afvalstromen is nuttig én noodzakelijk. Nederlandse bedrijven zijn wettelijk verplicht afvalstoffen te scheiden voor zover dat kan. Dit staat beschreven in het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP3). Heb je een vergunning van de gemeente Rotterdam of de provincie voor het uitoefenen van jouw onderneming? Dan staat daarin welk afval je precies moet scheiden. Het nut van gescheiden inzamelen is om zoveel mogelijk producten en materialen opnieuw te gebruiken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De hoeveelheid restafval neemt namelijk af en dat is een dure afvalstroom vanwege zijn milieubelasting. Restafval wordt de komende jaren ook alleen maar duurder, omdat het niet bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie. Bij bedrijfsafval.nl kun je een rolcontainer huren in Rotterdam voor papier/karton, glas, archiefvernietiging, swill, PMD en natuurlijk restafval.

De zekerheden van bedrijfsafval.nl

We hadden het al over ons eenvoudige bestelproces en ruime aanbod rolcontainers. Wij plaatsen deze bovendien gratis in heel Rotterdam. Als je wilt zelfs binnen 24 uur! Daarnaast betaal je bij ons nooit teveel en zijn we uiterst flexibel. Je kunt bij ons structureel een rolcontainer huren, maar ook voor een tijdelijk project in Rotterdam. Onze contracten zijn namelijk maandelijks opzegbaar.

Restafvalcontainer