Rolcontainer huren Amsterdam

Rolcontainer huren in Amsterdam

Wil je een rolcontainer huren in Amsterdam voor de inzameling van afval? Bij bedrijfsafval.nl bestel je snel en eenvoudig, uit een ruim aanbod rolcontainers. Bovendien profiteer je van scherpe tarieven en gratis plaatsing van de container(s) bij jou op locatie. Wij plaatsen overal in Amsterdam, van de drukke binnenstad tot aan het Westelijk havengebied en van Oud-Zuid tot IJburg. Met het huren van een rolcontainer in Amsterdam kies je voor een praktische oplossing.

Direct bestellen
Rolcontainer huren Amsterdam

Regelgeving bedrijfsafval Amsterdam

Er gelden in Amsterdam regels rondom afval. Wij leggen graag kort uit hoe een en ander is geregeld voor bedrijven, verenigingen, instellingen en organisaties. De hoeveelheid afval die vrijkomt, bepaalt of je een contract moet afsluiten met een erkende afvalinzamelaar, zoals bedrijfsafval.nl. De grens ligt bij 9 vuilniszakken van 60 liter per week. Bij meer dan 9 vuilniszakken, ben je verplicht zelf jouw afvalinzameling te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een rolcontainer huren in Amsterdam bij bedrijfsafval.nl. Let er dan wel op dat je een ontheffing aanvraagt voor het reinigingsrecht. Dit is een belasting van de gemeente Amsterdam voor de inzameling en verwerking van bedrijfsafval. Als je echter geen gebruik meer maakt van de diensten van de gemeente, dan hoef je daar ook niet voor te betalen. Het aanvragen van een ontheffing is een fluitje van een cent en voorkomt dubbele lasten.

Restafval

Neem een abonnement

Waarom een rolcontainer huren in Amsterdam?

Een rolcontainer huren in Amsterdam is erg praktisch. Bedrijfsafval.nl heeft rolcontainers in verschillende formaten en voor allerlei afvalstromen. Zo zijn er compacte 240 liter rolcontainers, waar met gemak 4 volle vuilniszakken van 60 liter in kunnen. Maar bij restafval en papier/karton loopt de inhoudsmaat wel op tot 2.500 liter, zodat je 42 vuilniszakken kwijt kunt. Dus hoeveel afval er ook vrijkomt, je huurt altijd een passende maat in Amsterdam. Het fijne aan rolcontainers is dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn, eenvoudig in gebruik en een goed afsluitbaar deksel hebben. Dit voorkomt ongewenste geurtjes. Tot slot is er soms nog keus uit een lichte kunststof rolcontainer of een robuuste metalen variant.

De flexibiliteit van bedrijfsafval.nl

Sluit je voor het eerst een contract af bij een erkend afvalinzamelaar? Dan wil je graag weten waar je aan toe bent. Bij bedrijfsafval.nl heb je volledig zelf de touwtjes in handen. Bij het aanvragen van een of meerdere rolcontainers zie je direct wat je per maand kwijt bent. Je kunt stapsgewijs, per afvalstroom, jouw afvalinzameling inrichten. De ledigingsfrequentie? Die bepaal jij. De contractduur? Mag je ook helemaal zelf weten. Wil je liever nergens aan vastzitten? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar contract. Ga je voor een meerjarig contract? Dan profiteer je van extra korting naarmate de looptijd langer wordt. Bij bedrijfsafval.nl is het huren van een rolcontainer in Amsterdam vooral lekker flexibel. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen.

Restafvalcontainer