Container huren

Een geschikte container huren

Wilt u een container huren? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over een zeer compleet assortiment afvalbakken. En uiteraard voor alle gangbare afvalstromen:

Restafval

Papier en karton

Vertrouwelijke documenten

Glas

PMD (plastic, metalen en drankenkartons)

Swill

De juiste container huren voor uw organisatie

Natuurlijk wilt u een container huren die geschikt is voor uw organisatie. Bij het uitkiezen van de juiste container komt echter heel wat kijken. Ten eerste moet u letten op het soort bedrijfsafval wat u produceert. Dit kan per onderneming behoorlijk uiteenlopen. Ten tweede moet u kijken naar de hoeveelheid afval. Aan de hand van deze twee zaken kunt u vaststellen welke container het beste bij uw onderneming past.

 

Het scheiden van afvalstromen

Het is belangrijk om te weten welke afvalsoorten uw onderneming produceert. Op basis hiervan kunt u namelijk bepalen welke afvalstromen u apart in wilt zamelen. En dat gaat verder dan alleen oud papier. Steeds meer afvalsoorten kunnen hergebruikt kunnen worden. Neem bijvoorbeeld glas en PMD. Lang niet elk bedrijf heeft hier een aparte bak voor staan. Maar als uw onderneming veel van zulke afvalstromen produceert heeft het beslist zin om ook glas en PMD apart in te zamelen. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu én het kan een flinke kostenbesparing opleveren.

Vertrouwelijke documenten

Veel kantoren produceren grote hoeveelheden overtollig papier. Dit papier wordt voor het grootste deel in de papierbak gegooid. Een deel van het oud papier bevat echter vertrouwelijke gegevens en kan daarom niet zomaar met het oud papier mee. Deze documenten kunnen het beste vernietigd worden zodat niemand er misbruik van kan maken. De meeste bedrijven hebben voor dit doel een versnippermachine staan. Als een bedrijf veel van dit soort vertrouwelijke documenten weggooit kan het echter heel tijdrovend zijn om ze zelf versnipperen. In zo’n geval kunt u bij ons een gesloten container huren en de vertrouwelijke papieren apart inzamelen. U gooit de papieren door een gleuf waarna ze door niemand meer bekeken kunnen worden. Als de bak vol begint te raken komen wij langs om de papieren op te halen. Wij doen dit met onze speciale vrachtwagen, die extra beveiligd is. Zelf raken we de papieren ook niet meer aan. De vrachtwagen tilt de gesloten container op en leegt hem automatisch in het laadruim. Vervolgens rijden we deze naar het depot waar het papier vernietigd wordt. Indien gewenst ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

 

Swill

Bij swill moet u denken aan biologisch afbreekbaar afval. Dit kan van alles zijn: keukenafval, etensresten, overrijp fruit, groente en nog veel meer. Dit soort afval is erg bederfelijk en kan daarom tot onhygiënische situaties leiden. Er komt niet alleen ongedierte op af, het kan ook nog eens voor stankoverlast zorgen. Als u onderneming veel swill produceert is het belangrijk om de werkvloer zo hygiënisch mogelijk te houden. Een aparte rolcontainer voor swill is in zo’n geval een must.

Container huren

Afvalcontainer voor PMD

Net als glas en papier is ook PMD heel goed recyclebaar. Toch zijn er veel bedrijven die het PMD niet scheiden. Een gemiste kans, want afvalscheiding, ook PMD dus, draagt bij aan het behoud van onze mooie planeet. En ook wat betreft kosten is het verstandig om het PMD apart in te zamelen. Wij adviseren u graag over onze afvalcontainer voor PMD.

 

Gratis en vrijblijvend een prijsopgave ontvangen

Wilt u een container bestellen? Bij Bedrijfsafval.nl regelt u het geheel online. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 088 – 08 09 060. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bestel uw container!