Afvalstromen – Papier / karton

Papier/karton

U bespaart altijd op afvalkosten wanneer u papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kunt u beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en u kunt deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. U heeft de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met containers van 120 tot 5000 liter.

Bedrijfsafval papier/karton

De juiste container

De meest geschikte afvalcontainer voor uw papier en karton vindt u op Bedrijfsafval.nl. We hebben een landelijke dekking en u heeft een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van uw behoefte, de meest geschikte inhoudsmaat. Vervolgens bepaalt u hoe vaak uw container(s) geledigd moeten worden. Een papier/kartoncontainer wordt al vanaf €7 per maand bij u geplaatst. Bestel snel uw container(s) tegen het goedkoopste tarief.

Tip! Bespaar kosten en plaats naast uw papier/kartoncontainer ook rolcontainers voor restafval, en om glas, swill en PMD te scheiden.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in uw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer u deze afvalstroom gescheiden inzamelt. U kunt er bij Bedrijfsafval.nl op vertrouwen dat uw papier- en kartonafval op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wilt u een container huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Bestel uw container!