Afvalcontainer

Een passende afvalcontainer voor uw bedrijf

Zoekt u een nieuwe afvalcontainer en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? In dit artikel vertellen we u graag iets meer over de rolcontainers in ons assortiment. En hebt u een keuze gemaakt? Dan kunnen wij de afvalcontainer al binnen 24 uur bij u op locatie plaatsen. Wij hebben containers voor de volgende afvalstromen:

Restafval

Oud papier

Glas

Vertrouwelijke documenten

Plasticafval

Swillafval

Restafval

Elk bedrijf produceert weer andere afvalstromen. Er is echter één type afval dat we overal terugzien: restafval. Een goede container voor restafval is daarom nooit een overbodige luxe. Bij ons heeft u de keuze uit restafvalcontainers met verschillende inhoudsmaten. Welke u kiest hangt dus voornamelijk af van de hoeveelheid restafval die uw bedrijf produceert.

 

Oud papier

De meeste bedrijven produceren in meer of mindere mate oud papier. Het heeft altijd zin om dit papier apart in te zamelen omdat u daarmee bijdraagt aan een beter milieu. Dat is overigens niet het enige voordeel. Papier scheiden levert u als ondernemer ook een flinke kostenbesparing op. In ons assortiment vindt u papiercontainers in diverse formaten. Er is dus altijd een formaat wat bij uw bedrijf past.

Glas afvalcontainer

Bepaalde ondernemingen zoals restaurants en hotels produceren veel overbodig glas. Helaas gooit men dit glas vaak bij het restafval. Zonde, want glas is net als papier heel goed recyclebaar. Door het glas apart in te zamelen levert u een wezenlijke bijdrage aan het milieu en bespaart u flink op uw afvalkosten.

 

Vertrouwelijke documenten

Niet al het oud papier kan in de papierbak worden gedeponeerd. Bepaalde documenten kunnen vertrouwelijke informatie bevatten die niet voor vreemde ogen bestemd is. Deze documenten kunnen het beste vernietigd worden. Kleine hoeveelheden papier kunt u zelf in de versnippermachine doen. Gaat het om grote hoeveelheden vertrouwelijke gegevens? Dan kunt u beter een gesloten afvalcontainer gebruiken. Eenmaal weggegooid kan niemand de documenten nog inzien. Als de afvalcontainer bijna vol is komen wij met een vrachtwagen langs om de documenten bij u ter plaatse te vernietigen. Ook wij zullen de documenten niet meer onder ogen krijgen omdat onze vrachtwagen de gesloten afvalcontainer optilt en in het laadruim ledigt. Daar worden de papieren meteen vernietigd.

Afvalcontainer

Plastic afvalcontainer

Net als papier en glas is ook plastic heel goed recyclebaar. Toch zijn er nog veel bedrijven die het plastic niet scheiden. Een gemiste kans, want zelfs zo’n eenvoudige handeling draagt bij aan het behoud van onze mooie planeet. En ook vanuit het kostenoogpunt is het verstandig om het plastic apart in te zamelen. Wij adviseren u graag over onze afvalcontainer voor plastic scheiden.

 

Swill afvalcontainer

Speciaal voor bedrijven met veel biologisch afbreekbaar afval hebben wij swill containers. Met name hotels en restaurants maken graag gebruik van deze containers omdat zij veel keukenafval en etensresten weggooien. Dit type afval bederft snel en kan daarom het beste apart worden ingezameld. Dit komt de hygiëne op de werkvloer ten goede.

 

Bestel direct

U kunt via Bedrijfsafval.nl direct uw afvalcontainer bestellen. U ontvangt van ons een serviceovereenkomst die u kunt ondertekenen en terug kunt sturen. Wij plaatsen uw container dan zo snel mogelijk, indien gewenst binnen 24 uur. Heeft u nog vragen, vul dan het contactformulier in.

Bestel uw container!