Afvalcontainer bestellen

De juiste afvalcontainer bestellen

Wilt u een afvalcontainer bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel geven we een overzicht van onze rolcontainers.

 

Rolcontainers voor elke afvalstroom

Elke onderneming produceert afval. Een belangrijk deel hiervan bestaat uit restafval. Vrijwel elk bedrijf heeft daarom wel een rolcontainer voor restafval. Daarnaast produceert elke onderneming ook afvalstromen die uniek zijn voor de betreffende organisatie. Zo zien we bij kantoren vaak veel papierafval. Elk type afval brengt bepaalde uitdagingen met zich mee waardoor ze beter in een aparte afvalbak kunnen worden ingezameld. Een bekend voorbeeld hiervan is papierafval. Door dit in een aparte bak in te zamelen kan het ter recycling worden aangeboden. Dit is beter voor het milieu en de portemonnee. Natuurlijk hebben wij diverse rolcontainers voor papier in ons assortiment. Behalve voor papier en restafval kunnen wij ook voor de onderstaande afvalstromen een passende rolcontainer leveren:

Glasafval

Vertrouwelijke documenten

Plastic afval

Swill afval

Glas afvalcontainer bestellen

Net als papier kan ook glas hergebruikt worden. Het is zelfs heel eenvoudig om dat het glas alleen maar omgesmolten hoeft te worden. Een rolcontainer voor glas is met name zinvol voor bedrijven die veel overtollig glas produceren. Restaurants en hotels bijvoorbeeld. Door een glascontainer te gebruiken levert men een bijdrage aan het milieu en bespaart men op de afvalkosten.

 

Vertrouwelijke documenten

Een gewone papierbak is niet altijd afdoende. Sommige bedrijven produceren veel vertrouwelijke documenten die men liever niet zomaar weggooit. Speciaal hiervoor hebben wij een gesloten afvalbak. De papieren kunnen dan, nadat ze weggegooid zijn, niet meer bekeken worden. Zodra de papierbak vol raakt komen we langs met een vrachtwagen om het papier bij u op te halen. Ook de chauffeur krijgt de documenten niet te zien. Op ons depot wordt het papier meteen vernietigd. Zo behoudt u zelf de controle over het vernietigingsproces.

Plastic afvalcontainer bestellen

Produceert uw onderneming veel plastic? Dan is het zeker de moeite waard om een rolcontainer voor plastic te bestellen. Plastic is namelijk net als glas en papier heel goed te recyclen. Dit is veel beter voor het milieu en van uit kostenoogpunt ook veel voordeliger. Heeft u veel plasticafval en wilt u een afvalcontainer bestellen? Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

 

Swill afvalcontainer bestellen

Sommige ondernemingen produceren ‘swill’. ‘Swill’ heeft betrekking op biologisch afbreekbaar afval zoals bijvoorbeeld keukenafval, etenswaren, vis -en vleesresten enzovoorts. Restaurants, hotels en cafetaria produceren veel van zulk afval. Het probleem van dit afval is echter dat het bederft, ongedierte aantrekt en stankoverlast kan geven. Voor de bedrijfshygiëne is het daarom beter om dit afval in een aparte rolcontainer te gooien.

Afvalcontainer bestellen

Wilt u een afvalcontainer bestellen?

U kunt via onze bestelpagina direct een afvalcontainer bestellen? Heeft u vragen neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 088 – 08 09 060. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bestel uw container!