Afvalbak

Voor elke afvalstroom een afvalbak

Wilt u als ondernemer een afvalbak bestellen maar weet u niet welke het beste bij u past? Stelt u zichzelf dan de volgende vragen:

Welke afvalstromen produceert mijn bedrijf?

Hoe omvangrijk zijn de afvalstromen in mijn bedrijf?

Welke afvalstromen produceert mijn bedrijf?

Iedere onderneming is anders en produceert eigen afvalstromen. Zo produceren kantoren bijvoorbeeld bovengemiddeld veel papier -en kartonafval en restaurants juist veel glasafval. In ons assortiment vindt u afvalbakken voor deze en nog veel meer verschillende soorten afval. Nu vraagt u zich wellicht af wat het nut is van zoveel verschillende afvalbakken. Dat is heel eenvoudig. Veel soorten afval kunnen gerecycled worden. Dit is beter voor het milieu. Bovendien is het voor u als ondernemer in de meeste gevallen ook voordeliger om afval te scheiden. Via Bedrijfafval.nl kunt u papier/karton, glas, swill en PMD scheiden. U kunt de keuze voor een afvalbak het beste afstemmen op uw bedrijfsspecifieke afvalstromen. Daarnaast is het altijd verstandig om een container voor restafval te plaatsen. Dit type afval wordt namelijk bij elke onderneming geproduceerd.

 

Hoe omvangrijk zijn de afvalstromen in mijn bedrijf?

Wij hebben een afvalcontainer voor elke afvalstroom, maar ook voor elke hoeveelheid. Dit laatste betekent dat wij rolcontainers hebben met verschillende inhoudsmaten.

Een afvalbak of rolcontainer laten plaatsen

Wilt u een afvalbak laten plaatsen? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen dan binnen 24 uur bij u langs om de afvalbak bij u neer te zetten. En weet u niet welke afvalbak geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Wij adviseren u graag. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze afvalbakken:

Afvalbak voor restafval

Glasbak

Papier- en kartoncontainer

Vertrouwelijke papieren

Swill

PMD (plastic, metalen en drankenkartons)

Afvalbak

Afvalbak voor restafval

Welk bedrijf u ook hebt, restafval produceert u altijd. Een afvalbak voor restafval is daarom altijd een goed idee. Welk formaat u kiest hangt echter af van de hoeveelheid restafval. Produceert u relatief weinig restafval? Dan is een rolcontainer vaak afdoende. Ook hier in zijn verschillend formaten leverbaar. Produceert u onderneming zeer grote hoeveelheden restafval? Dan is het slim om te kiezen voor een afvalbak met meer capaciteit.

 

Glasbak

Bepaalde bedrijven produceren veel glasafval. Goede voorbeelden van zulke bedrijven zijn hotels en restaurants. Toch kiezen veel van zulke ondernemingen ervoor om hun glas gewoon bij het restafval te deponeren. Het is echter veel verstandiger om het glas apart in te zamelen in een speciale glasbak. Glas is namelijk zeer goed te recyclen. Dit is beter voor het milieu en kan u bovendien een flinke kostenbesparing opleveren.

 

Papier -en kartoncontainer

Met name kantoren produceren veel papierafval. Zij hebben daarom extra veel baat bij een aparte papiercontainer. Door het papier -en kartonafval apart in te zamelen kan men een bijdrage leveren aan een beter milieu. Daar komt nog eens bij dat het scheiden van papierafval leidt tot een interessante kostenbesparing.

 

Vertrouwelijke papieren

Heeft u veel papierafval maar vindt u het riskant om dit zomaar in de papierbak te gooien? Dan kunt u er voor kiezen om het papier te laten vernietigen. Wij kunnen een speciale gesloten papiercontainer bij u plaatsen. Zodra de papieren zijn weggegooid kan niemand er meer aankomen. Wij komen bij u langs met onze vrachtwagen en zullen de papieren onder uw toeziend oog vernietigen. De gesloten container wordt door de vrachtwagen opgetild en geleegd. Zelfs de chauffeur zal de papieren dus niet meer aanraken. Veiliger kan gewoon niet.

 

Een afvalbak laten plaatsen

Wilt u een afvalbak bij uw bedrijf laten plaatsen? Wacht dan niet en bestel hem direct.

Bestel uw container!