Afval container huren

Bent u ondernemer en zoekt u containerverhuur voor uw afval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment rolcontainers waar u uit kunt kiezen. Een afval container huren is heel eenvoudig. U belt ons, en wij komen binnen 24 uur bij u langs om een container te plaatsen. Wij hebben rolcontainers vrijwel alle afvalstromen. Enkele veel gebruikte containers uit ons assortiment zijn die voor restafval, papier en karton, vertrouwelijke documenten en glas.

Een afval container huren voor restafval

Elke onderneming produceert restafval en heeft baat bij een goede rolcontainer. Omdat de hoeveelheid restafval per bedrijf verschilt is het belangrijk om te kijken naar de omvang van uw afval. Heeft u relatief weinig restafval? Dan kunt u kiezen voor een klein model container. Heeft u een grote afvalstroom en wilt u een afval container huren? Dan is het verstandig om een groot model te bestellen.

 

Papier en karton apart inzamelen

Het scheiden van afval is tegenwoordig vrij algemeen. Toch is het voor bedrijven nog lang niet altijd vanzelfsprekend om een rolcontainer voor papier en karton te gebruiken. Zonde, want juist kantoren produceren veel karton -en papierafval. En het is ook nog eens heel goed te recyclen. Door een aparte afvalbak voor papier en karton te gebruiken draagt u op een eenvoudige manier uw steentje bij aan het milieu.

Afval container huren

Een afval container huren voor vertrouwelijke documenten

De kans is groot dat u als bedrijf liever niet al uw papier in de normale papierbak gooit. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Hiermee voorkomt u dat kwaadwillende personen ze gebruiken om uw bedrijf schade toe te brengen. Door gebruik te maken van onze gesloten container kunt u dit allemaal voorkomen. Sterker nog: u bent de laatste die het papier ooit nog in handen zal hebben. Wij komen bij u langs met onze beveiligde vrachtwagen die het papier naar het depot brengt waar het vernietigd wordt. Een 100% veilige methode.

 

Glas scheiden

Ieder bedrijf produceert weer andere afvalstromen. Papier, karton, restafval en vertrouwelijke documenten zien we vaak bij kantoren. Restaurants en hotels produceren daarentegen juist veel glas. Vaak wordt dit glas bij het restafval gegooid. Jammer, want glas is goed te recyclen. En door te recyclen levert u direct een bijdrage aan het milieu. Uiteindelijk zult u dat ook in uw portemonnee voelen.

 

Een afval container laten plaatsen

Wilt u een afvalbak bij uw bedrijf laten plaatsen? Wacht dan niet en bestel uw afval container direct.

Bestel uw container!